foto Darso
    Darso
Mimitina iseng
kureuseup ngaheureuyanna
Geugeut ka geulisna
Gereget kan bodina
 
Tina iseng kalah manteung
tina heureuy asup kana hate
tungtungna kuring bebeakan
 
Ngabelaan nganjuk ngahutang
mahugi hayang kapake
lindeuk - lindeuk japati
rek dicium mah hararese
 
Usaha anu can hasil
kaburu beakeun modalna
rek ngalamar teu boga duit
 
Kuring nu ngoleang
manehna kabandang batur
cinta nu kapakan
hate kuring kakalayangan
 
Kahayang teu kahontal
manehna kawin jeung batur
hate anu peurih
ceurik ceurik ku nalangsa
 
Duriat pageuh
kahayang keukeuh
ngalamun teu paruguh
nunggu randana
 
http://liriksunda.blogspot.com/search/label/Darso

Lirik Lagu Darso Lainnya

Lirik Kahayang Keukeuh, Teks Lagu Kahayang Keukeuh Darso, Kahayang Keukeuh Darso Lyric, Lirik Lagu Terbaru Darso Kahayang Keukeuh, Syair Musik Kahayang Keukeuh Penyanyi Darso
Lirik Lagu Kahayang Keukeuh dari Darso ini adalah hak cipta / hak milik artis, band, atau pencipta lagunya. Lirik Lagu Kahayang Keukeuh disediakan sebagai bahan apresiasi semata terhadap lagu lagu dari Darso. Kami tidak menyediakan download mp3 lagu Kahayang Keukeuh - Darso. Jika Teman2 suka dengan lagu lagu Darso, ingin memiliki album terbarunya, Teman2 dapat membeli kaset / cd originalnya di toko musik terdekat.
Related Sites :Chordfrenzy.com , Stafaband.info , Lirikdanlagu.com
Semua lirik lagu pada website musiklib.org, adalah hak cipta penyanyi, band atau pencipta lagu bersangkutan.
Semua lirik lagu disini disediakan untuk tujuan memudahkan pencarian lirik lagu sekaligus mempromosikan lagu tersebut, serta mengapresiasi khazanah musik dan sastra di Indonesia.
Musiklib.org 2008-2014

TopOfBlogs