foto Darso
    Darso

Maribaya
Darso [ Indonesia ]

Di Maribaya manehna kungsi nyarita
Cenah asih ngarandaka jeung deudeuhna
Najan angin nu lirih leuir datangna
Arek langgeng manehna neundeun cintana
Di Maribaya manehna serah teuteupan
Nyukcruk nyuuh pasrah renghap satekadan
Taya daya nu wasa mungpang karepna
Da sok inggis manehna pegat geugeutna
 
Mangka lisana cenah asih tingtrim diri
Nu saenyana puguh asih nyari panggih
Lana makalangan
Kuring leumpang dina jero pangimpian
Ku Maribaya manehna ngambang kabandang
Taya daya muka tresna saliwatan
Najan diri kaburu aya nuboga
Tapi tetep asih mah anu manehna
 
http://liriksunda.blogspot.com/search/label/Darso