foto Doel Sumbang
    Doel Sumbang

Jol
Doel Sumbang [ Indonesia ]

Jol Anjeun datang deui
sanggeus sabaraha kali
ngahianat
nganyeyeri
torojol jol
anjeun datang deui
 
jol
anjeun datang deui
kuaneh naha kuring beut lengle
hararese
nutup hate
torojol jol jol
anjeun datang deui
 
kukuring ditutup ku anjeun dibuka
tutup buka rusak engselna
kukuring ditutup kuanjeun dibuka
tutup buka leungit koncina
kukuring ditutup kuanjen dibuka
tutup buka lesot tolakna
kukuring ditutup kuanjen dibuka
tungtung namah panto muka salina
 
jol
anjeun datang deui
kungsi ngahianat kungsi
kuring lengle eleh deui
daek deui popo poek kana kanyeri
 
http://liriksunda.blogspot.com/search/label/DoeL%20SuMbaNg