foto Doel Sumbang
    Doel Sumbang
Neupangkeun nami abdi jurig
padamelan ngaheureuyan
dugikeun ka nyilakakeun
teu dikampung teu dikota
pokona dimana - mana
 
Neupangkeun nami abdi Jurig
rerencangan jalmi ageung
sobat alit konglomerat
sareng pajabat nu bangsat
nu sok nipu rakyat
 
Abdi reuseup bergaul sareng aranjeunna
teu seueur carios nu penting seueur artos
halal haram tara janten pasualan
nu penting makmur wareg beuteung wareug bujur
 
Neupangkeun nami abdi jurig
upami salira kabita
palay ngajago di dunya
kedah siga aranjeuna
halalkeun sagala cara
akherat mah kumaha jaga 
 
http://liriksunda.blogspot.com/search/label/DoeL%20SuMbaNg

Lirik Lagu Doel Sumbang Lainnya

Lirik Jurig, Teks Lagu Jurig Doel Sumbang, Jurig Doel Sumbang Lyric, Lirik Lagu Terbaru Doel Sumbang Jurig, Syair Musik Jurig Penyanyi Doel Sumbang
Lirik Lagu Jurig dari Doel Sumbang ini adalah hak cipta / hak milik artis, band, atau pencipta lagunya. Lirik Lagu Jurig disediakan sebagai bahan apresiasi semata terhadap lagu lagu dari Doel Sumbang. Kami tidak menyediakan download mp3 lagu Jurig - Doel Sumbang. Jika Teman2 suka dengan lagu lagu Doel Sumbang, ingin memiliki album terbarunya, Teman2 dapat membeli kaset / cd originalnya di toko musik terdekat.
Related Sites :Chordfrenzy.com , Stafaband.info , Lirikdanlagu.com
Semua lirik lagu pada website musiklib.org, adalah hak cipta penyanyi, band atau pencipta lagu bersangkutan.
Semua lirik lagu disini disediakan untuk tujuan memudahkan pencarian lirik lagu sekaligus mempromosikan lagu tersebut, serta mengapresiasi khazanah musik dan sastra di Indonesia.
Musiklib.org 2008-2014

TopOfBlogs