foto Doel Sumbang
    Doel Sumbang

Kumaha
Doel Sumbang [ Indonesia ]

Nah… hanjakal pisan
Basa anjeun datang
Kuring geus duaan
 
Mun seug lelengohan
Moal mikir panjang
Sadia marengan
 
Duh… enyaan… silih pikasono, silih pikadeudeuh, silih pikanyaah
 
Kumaha…
Nya kudu kumaha
Da kuring ayeuna
Geus aya nu boga
 
Hampura…
Nya kuring hampura
Najan dikumaha
Moal rek ngadua 
 
http://liriksunda.blogspot.com/search/label/DoeL%20SuMbaNg