foto Doel Sumbang
    Doel Sumbang :
Harita basa usum halodo panjang
Calik paduduaan dina samak salambar
Ehm saksina bulan anu sapotong
Ehm saksina bentang anu baranang
 
Aya kasono aya katresna
Aya kadeudeuh aya kanyaah
Ngabagi rasa bungah jeung bagja duaan
Aya kasono aya katresna
Aya kadeudeuh aya kanyaah
Ngabagi rasa bungah jeung bagja duaan
Sisi laut Pangandaran
 
Tina ati pada pada kedal janji
Urang silih asuh silih asih silih jagi
Deuk ngadeugkeun harti asih saeunyana
Deuk ngadeugkeun harti deudeuh saeunyana
 
Ulah dugi ka rasa katresna
Kerep ngagedur ukur amarah
Nu balukarna nuntun kana jalan salah
Ulah dugi ka rasa katresna
Kerep ngagedur ukur amarah
Nu balukarna nuntun kana jalan salah
Sisi laut Pangandaran
 
Reug ge can reug hate geus pageuh ka bengkeut
Sisi laut Pangandaran
Reug ge can reug beuki rakeut beuki gegep
Sisi laut Pangandaran
 
Tina ati pada pada kedal janji
Urang silih asuh silih asih silih jagi
Deuk ngadeugkeun harti asih saeunyana
Deuk ngadeugkeun harti deudeuh saeunyana
 
Ulah dugi ka rasa katresna
Kerep ngagedur ukur amarah
Nu balukarna nuntun kana jalan salah
Ulah dugi ka rasa katresna
Kerep ngagedur ukur amarah
Nu balukarna nuntun kana jalan salah
Sisi laut Pangandaran
 
Reug ge can reug hate geus pageuh ka bengkeut
Sisi laut Pangandaran
Reug ge can reug beuki rakeut beuki gegep
Sisi laut Pangandaran
 
http://liriksunda.blogspot.com/search/label/DoeL%20SuMbaNg

Lirik Lagu Doel Sumbang Lainnya

Lirik Lagu Pangandaran dari Doel Sumbang ini adalah hak cipta / hak milik artis, band, atau pencipta lagunya. Lirik Lagu Pangandaran disediakan sebagai bahan apresiasi semata terhadap lagu lagu dari Doel Sumbang. Kami tidak menyediakan download mp3 lagu Pangandaran - Doel Sumbang. Jika Teman2 suka dengan lagu lagu Doel Sumbang, ingin memiliki album terbarunya, Teman2 dapat membeli kaset / cd originalnya di toko musik terdekat.
Tags : Teks Lagu Pangandaran Doel Sumbang, Pangandaran Doel Sumbang Lyric, Lirik Lagu Terbaru Doel Sumbang Pangandaran, Syair Musik Pangandaran Penyanyi Doel Sumbang
Related Sites : Chordfrenzy.com , Stafaband.info , Lirikdanlagu.com
Semua lirik lagu pada website musiklib.org, adalah hak cipta penyanyi, band atau pencipta lagu bersangkutan.
Semua lirik lagu disini disediakan untuk tujuan memudahkan pencarian lirik lagu sekaligus mempromosikan lagu tersebut, serta mengapresiasi khazanah musik dan sastra di Indonesia.
Musiklib.org 2008-2014

TopOfBlogs