foto Nining Meida
    Nining Meida
(Cipt. Nano S.)
 
Teu aya deui, nu mikancinta iwal anjeun
Teu aya deui, nu mikamelang iwal anjeun
Pangnyaahna sadunya, pangbageurna sadunya iwal anjeun
Anu heman tur daria, anu jangji satia ngan ukur anjeun
 
Duh aduh aduh aduh
Hate bagja bisa papanggih jeung anjeun
Duh aduh aduh aduh
Hate reugreug aya sagigireun anjeun
 
Ngan saeutik hanjakalna
Lamun tepang osok ngajak rurusuhan
Dasar kudu kanyahoan
Horeng anjeun geus rimbitan
 
Teu aya deui nu jadi pikir iwal anjeun
Teu aya deui nu kagundamkeun iwal anjeun
Inggis beunang ku batur
Inggis bogoh ka batur, iwal anjeun
 
Unggal peuting babacaan
Mapatkeun pelet asihan husus keur anjeun
Duh aduh aduh aduh
Kurang dahar, kurang sare mikir anjeun
Duh aduh aduh aduh
Hayang deukeut, hayang geugeut...Ngan jeung anjeun
 
Dasar kudu kanyahoan
Ngirim surat salah ngasupkeun eusina
Gurat sial jeung cilaka
Putus ka ditu ka dieu.
 
http://liriksunda.blogspot.com/search/label/Nining%20Meida%20S

Lirik Lagu Nining Meida Lainnya

Lirik Anjeun ( Feat Andang Cengos ), Teks Lagu Anjeun ( Feat Andang Cengos ) Nining Meida, Anjeun ( Feat Andang Cengos ) Nining Meida Lyric, Lirik Lagu Terbaru Nining Meida Anjeun ( Feat Andang Cengos ), Syair Musik Anjeun ( Feat Andang Cengos ) Penyanyi Nining Meida
Lirik Lagu Anjeun ( Feat Andang Cengos ) dari Nining Meida ini adalah hak cipta / hak milik artis, band, atau pencipta lagunya. Lirik Lagu Anjeun ( Feat Andang Cengos ) disediakan sebagai bahan apresiasi semata terhadap lagu lagu dari Nining Meida. Kami tidak menyediakan download mp3 lagu Anjeun ( Feat Andang Cengos ) - Nining Meida. Jika Teman2 suka dengan lagu lagu Nining Meida, ingin memiliki album terbarunya, Teman2 dapat membeli kaset / cd originalnya di toko musik terdekat.
Related Sites : Chordfrenzy.com , Stafaband.info , Lirikdanlagu.com
Semua lirik lagu pada website musiklib.org, adalah hak cipta penyanyi, band atau pencipta lagu bersangkutan.
Semua lirik lagu disini disediakan untuk tujuan memudahkan pencarian lirik lagu sekaligus mempromosikan lagu tersebut, serta mengapresiasi khazanah musik dan sastra di Indonesia.
Musiklib.org 2008-2014

TopOfBlogs