foto Nining Meida Nining Meida

Duh panutan, salira aya dimana
na kunaon geuning teu aya wartosna
Duh panutan, naha tos lami ka abdi
harianeun teu emut kana pasini
siang weungi salira dianti anti
 
Reff:
na dimana, na kamana teu aya laratanana
abdi melang, abdi nineung
hate abdi ngalanglayung
 
na dimana, na kamana teu aya pisan wartosna
abdi sieun, abdi rempan
salira téh bibilasan
 
dimana atuh dimana, salira téh teuing ku tega
kasaha kedah kasaha, muntengkeun rasa
 
Duh panutan naha tos lami ka abdi
harianeun, teu emut kana pasini
siang weungi salira dianti anti
 
*uihan deui ka reff.
 
http://liriksunda.blogspot.com/search/label/Nining%20Meida%20S

Lirik Lagu Nining Meida Lainnya