foto Nining Meida
    Nining Meida

Potret Manehna
Nining Meida [ Indonesia ]


Potret manehna
Nu katampa minggu kamari
Dipiguraan
Disimpen dihade-hade
 
Anteng diteuteup
Jadi batur dina simpe
Aduh endahna
Mapaesan taman hate
 
Potret manehna, potret manehna
Ditilik di sidik-sidik
Diteuteup di bulak-balik
Ku manis bae
 
Potret manehna, potret manehna
Socana, imutna, teuteupna sagalana
Ngan keur kuring bae
 
Potret manehna, potret manehna
Wawakil jirim jinisna
Tanda satia ngarah kangen salilana
Jadi bukti najan anggang langka tepang
 
Potret anu digugulung potret manehna. 
 
http://liriksunda.blogspot.com/search/label/Nining%20Meida%20S