foto Tony Q Rastafara Tony Q Rastafara

Ora iso karepe dewe
Kabeh ono aturanne
Yen pengen urip karepe dewe
Manggono ning alas dewe…
Jajalo…
Raksano…

Uripe menungso
Becik be brayan tepo sliro
Yen arep mulyo sumeleh ke ati
Ora usah gumum
Karo gilape ndoyo

Ojo lali sopo kowe
Soko ngendi anggonmu asale
Ojo lali kudu eling
Ojo dumeh yen ora gelem keweleh

Lirik Lagu Tony Q Rastafara Lainnya